Terima Kasih Kerana Berminat Membeli

kotak pakej bun

Panduan Aneka Loaf, Donut & Roti Topping

RM60.00

Harga termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia

NAK HARGA DISKAUN PROMOSI UTK BELI BERSAMA DVD LAIN???
Ada diskaun untuk pembelian bersama pakej saya yang lain seperti panduan bun pizza, puff, kek harijadi, panduan bisnes air, roti canai, murtabak dan banyak lagi. Untuk detail tentang diskaun ini, sila klik di sini sekarang>>>> Tetapi jika anda nak beli panduan bisnes air sahaja, sila ke info dibawah.

CARA BELI: Sila Ikuti Dua Langkah Mudah dibawah:


Langkah 1: Buat Pembayaran RM60  Ke dalam Akaun Saya
Langkah 2: Selepas bayar, Isi Borang Pengesahan Pembayaran


LANGKAH 1: MASUKKAN RM60.00 KE AKAUN BERIKUT

Bank Nama Akaun No Akaun
CIMB Star Creative Center
8601554072
Maybank Star Creative Centre
551100301874
BSN Mohd Hairul HIssam
0110729000191671
RHB Mohd Hairul HIssam
15106700088136
Untuk online transfer masukan email : beli@hairul.com

Sekiranya anda tiada akaun bank di bank di atas, anda boleh membuat pembayaran melalui Cash Mesin Deposit, Sila Klik disini untuk belajar menggunakannya.


  CARA BAYAR & BUKTI PEMBAYARAN:-

1. Jika guna Online Banking Transfer tidak perlu bukti pembayaran. Hanya masukkan alamat email saya iaitu beli@hairul.com di ruangan recipient email. Pihak bank online akan hantar email bukti pembayaran secara automatik ke email saya. Untuk ruangan 'Recipient reference' dalam maybank2u, masukkan nama anda dan produk yang dibeli (Contoh: Aminah Deco Kek)

2. Jika guna Cash Mesin Deposit atau ATM Transfer, elok guna CIMB atau BSN kerana anda tidak perlu bagi bukti. Saya boleh check dengan mudah melalui masa pembayaran anda. Anda hanya perlu berikan masa pembayaran yang sama dengan resit.

3. Untuk Cash Mesin Deposit Maybank dan RHB, anda  perlu bagi gambar resit. melalui mms/whatsapp ke 013-7757915 atau email ke beli@hairul.com . Tapi jika anda tidak dapat hantar gambar resit, anda kena tunggu 3 hari untuk saya pastikan tiada orang lain mengaku pembayaran tersebut.


Nak Bayar Guna Credit Card / Debit Card / Paypal

Selepas klik button Buy Now di bawah, pastikan anda klik button 'Pay with my credit or debit card' untuk bayar guna credit card atau debit card. Jika button tu tak keluar, refresh browser anda. (Debit card ialah kad ATM yang mempunyai lambang mastercard dan visa).

Caj credit card yang dikenakan oleh paypal ialah rm2+3.9%. Saya ada buat panduan step by step, Klik Di sini untuk cara bayar guna debit card dan credit card.


Jangan lupa isi borang pengesahan di bawah slps bayar.

Ini untuk pembelian dalam M'sia. Untuk luar M'sia Klik disini>>>


LANGKAH 2: Selepas bayar, Isi BORANG PENGESAHAN di bawah
Elok isi borang pengesahan untuk cepat diproses dan elak kesilapan.

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*
Gunakan format ini: 60137757915

Alamat Surat Menyurat
(Jangan Lupa Poskod)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Bank Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
1. Jumlah Wang Yg dibayar
2. Bukti dan nota tambahan jika ada)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 
  


LANGKAH 3: Tunggu Nombor Tracking atau Maklumat Penghantaran

Penghantaran akan dibuat keesokkan hari atau lusa. Paling lambat lusa. Kecuali sabtu dan ahad. No tracking penghantaran akan di hantar ke email anda pada hari penghantaran. Pastikan anda check inbox atau spam box email anda untuk no tracking. Anda boleh lihat perjalanan barang anda melalui no tracking. Cara untuk check no tracking akan diterangkan di dalam email.

Jika tidak dapat no tracking, anda boleh sms atau wasap saya ke +60137757915. Sebab ada juga pembeli tersalah beri alamat email. Jika saya lambar reply, mungkin saya berada di luar. Saya akan reply bila saya balik